LANGEBJERGVÆNGET 2, 4000 ROSKILDE – LH2332
Perfekt placering til spændende domicil

Med god placering på hjørnegrund og tæt ved lyskryds, opnår denne ejendom meget stor synlighed.

Placeret i velordnet erhvervsområde lige uden for Roskilde Centrum, der blandt andet huser Ejner Hessel / Starmark, Lauritz.com, Malmos, Aluflam og DSV.

Lejemålet egner sig til firmadomicil for kontor, klinik og ikke mindst som showroom. I alt bydes der på 540 kvm fordelt på velindrettet stueplan og fantastisk 1. sal.

Selve lejemålet har mange spændende detaljer og et fantastisk lysindfald. Der er både kunde- og personaleindgang. I stueplan er der stort åbent rum (storrumskontor eller showroom) med dobbeltdøre til yderligere showroom. Mødelokale/kontor med smart køkkenvæg, som let kan skjules af skydedør. Nydelige toiletter – det ene med brus, kontor (pt. anvendt til depot) samt regulært lager med dobbeltdør så en palle kan komme igennem. 1. salen er indrettet med bredt gangareal, depotrum med mange skabe og trappe til loftrum med god opbevaringsplads. 2 gode kontorer, møderum samt fantastisk storrumskontor/showroom med højt til det skrå loft og med opgang til hems. Mindre køkken, toilet samt rengøringsrum.

Endvidere 2 gode lagerrum – hver på ca. 40 kvm – så i alt 80 kvm. Det ene er placeret i direkte forbindelse med lejemålet og med mindre port. Det andet ligger lige til højre for lejemålet, og er for nyligt sat i stand med isolering, ny belysning og ny el-port. Herudover er der mulighed for at leje yderligere et mindre koldlager på ca. 15 kvm. med port. (OBS: lager fremgår ikke af tegningerne i salgsprospektet).

Fælles parkeringsplads med én anden lejer.

Få minutters kørsel til både Roskilde C, stationer, indkøb og ikke mindst motorvejstilkørsel med blot ca. 25 min. kørsel til København.

Vil du se mere?

Kontakt os

Bestil materiale

Ring til os på 2424 9898

Send en mail på info@heidebyestate.com

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept