Projekbeskrivelse

LANGEBJERGVÆNGET 4, 4000 ROSKILDE – LH2029

Harmonisk og velholdt domicilejendom

Nydelig og afstemt ejendom beliggende med meget stor synlighed.
Placeret i populært erhvervsområde meget tæt til motorvejsnettet og med kun ca. 1,5 km. til Trekroner Station og ca. 2 km til Roskilde by.
Gode naboer så som Ejner Hessel, Aluflam og Eurodan.
Ejendommen er særdeles velproportioneret og repræsentativ. Den blev i 2008 gennemrenoveret og vil blive afleveret til ny lejer, rengjort, nymalet og i øvrigt i indflytningsklar stand.
Ejendommen er indrettet med flot indgangsparti med fuld loftshøjde i 2 etager og elegant trappeforløb til 1. salen. Her er mange cellekontorer med glasvægge, flere møderum samt storrumskontorer. Konferencerum der kan opdeles med foldedør. Her er der installeret fuld mørklægning, panserglas samt hæve/sænkbar belysning. I forbindelse med konferencerummet er der mindre køkken. Kantine med relevante hvidevarer. Flere toiletkerner (det ene med bad) samt teknikrum/depoter, strategisk placeret rundt i bygningen.
Kontordelen fremstår med mørke tæppefliser, trægulve samt klinker. Nedsænket lofter de fleste steder, med indbygget grundbelysning. Solafskærmning i de vinduer hvor det er relevant i forhold til solen.
Ca. 265 kvm af det samlede areal, er indrettet til lager. Her er port med sluse, evt. til indlevering/aflevering. Mindre rum med ventilationsanlæg og herudover stort lager med depotrum/kontor bagerst. Lageret er sikret med gitter for alle vinduer samt sikret port. Her er pallereoler samt el-lift, der kan medfølge.
Kælder på 83 kvm med Fyr-/teknikrum, 2 depotrum samt serverrum med køling (der er indlagt fibernet i ejendommen og kablet rundt i hele bygningen).
Grunden er velanlagt med stort regulært parkeringsareal, solterrasse samt græsareal.

Vil du se mere?

Kontakt os

Bestil materiale

Ring til os på 2424 9898

Send en mail på info@heidebyestate.com

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept