RØNØS ALLÉ / KØGEVEJ, 4000 ROSKILDE – LH2347

Bliv en del af Roskildes nye Community – Racket Club & Office Club

3 stk. kontorlejemål med fantastiske faciliteter søger aktive lejere

Racket Clubs nye padel center i Roskilde, er placeret ved en af de største indfaldsveje til Roskilde, ligesom det er lige ved motorvejs til- og frakørsel.

Således undgår man ikke at bemærke den flotte nyopførte ejendom, der har stor synlighed fra alle sider.

Bygningen fremstår med smukke sortbeklædte facader, hvor der til foråret ligeledes vil blive beplantet med grønne felter.

Ejendommen er indrettet med ca. 1.700 kvm. padelfaciliteter i luksusudgave, lækre bade-/omklædningsfaciliteter med både sauna og koldtvandsbassin.

I venstre side af bygningen er der netop indrettet 3 kontorlejemål – ét på hver etage. Selve kontorlejemålet udgør 109 kvm. og består af et stort åbent rum, hvor der kan opsættes skillevægge efter aftale. Der er et tekøkken samt toilet til hvert af lejemålene.

Herudover har kontorlejerne brugsret til bygningens faciliteter i form af lounge/butik/café område på 1. sal samt ikke mindst smukt møde-/konferencerum på 2. sal. Herfra er der udgang til balkon med loungemøbler, hvor aktiviteterne på padelbanerne kan overværes.

Således udgør kontorlejemålene hver 255 kvm. inkl. fællesarealerne, der ligeledes tæller præsentabelt indgangsparti med både trappe og elevator.

Bliv en del af et aktivt flerbrugerhus, hvor job kombineres med aktive interesser. Start ugen med en medarbejderdyst på banerne, eller inviter dine kunder til en match. Benyt muligheden for at købe en forfriskning eller lidt at spise i den hyggelige café, med udsigt over banerne.

Gode parkeringsforhold lige foran bygningen.

Vil du se mere?

Kontakt os

Bestil materiale

Ring til os på 2424 9898

Send en mail på info@heidebyestate.com

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept