SANKT HANS GADE 12, 4000 ROSKILDE – LH2312

Velbeliggende udlejningsejendom med boliglejligheder i roligt kvarter

Charmerende ejendom med pudsede facader og eternittag.

Ejendommen indeholder 4 boliglejemål, der alle er udlejede pt.

St. th: er en lejlighed på 47 kvm, som bliver fri til købers eget brug eller genudlejning pr. 1 januar 2025. Lejligheden er indrettet med entre, rummelig stue, soveværelse samt pænt lyst køkken med træbordplader samt med udgang til hyggeligt fælles terrasse og fælles have. Lejlighedens opholdsrum har pæne trægulve.

Herudover klinkebelagt badeværelse med brus.

St. tv.: er en lejlighed på 76 kvm, som ligeledes bliver fri til købers eget brug eller genudlejning pr. 1 januar 2025. Lejligheden, der har super pæne trægulve, er indrettet med indgangsparti/entre, stor og indretningsvenlig stue, stort værelse, mindre rum, nydeligt indrettet badeværelse med bl.a. stor bruseniche og dobbelt vask samt køkken med lyse elementer og mørk træbordplade. Fra køkkenet er der ligeledes direkte udgang til fælles terrasse og haveareal.

1 sal: er ejendommens største lejlighed med hele 142 kvm, som er indrettet med indgangsparti – trappe til selve lejligheden, repos, 2 stuer, 1 stort værelse og 2 mindre værelser, pænt badeværelse i grå og hvide nuancer samt med bruseniche. Via spindeltrappe endvidere adgang til skønt, lyst opholdsrum på hele 29 kvm. indrettet i ejendommens kvist. Nyere køkken med god skabsplads; holdt i lyse elementer med mørkegrå bordplade. En super charmerende lejlighed ligeledes med trægulve, god atmosfære samt godt lysindfald. Denne lejlighed er ligeledes udlejet med en tidsbegrænset lejekontrakt, således at den bliver fri til købers eget brug eller genudlejning pr. 1. januar 2025.

Slutteligt byder ejendommen på et separat beliggende hyggeligt “baghus”, der byder på 41 kvm gode boligkvm. med både opholdsrum, køkken og badeværelse samt udgang til den fælles have/terrasse.

Ejendommen er løbende vedligeholdt og fremstår indbydende og charmerende og med hyggelig have med ældre beplantning. I 2022 er facaderne blevet renoveret og malet, der blev isat nye vinduer i ejendommen ligesom de tre lejligheder i hovedejendommen blev friskede op.

Meget hyggelig fælles have, udhus samt mindre vaskerum i den ene ende af baghuset.

Beliggende i det eftertragtede Roskilde Vest – nærmere bestemt Skt. Jørgens Bjerg omringet af klassiske, gedigne murermestervillaer. Tæt på skole, institutioner, indkøb, Roskilde Havn, Centrum mm.

Vil du se mere?

Kontakt os

Bestil materiale

Ring til os på 2424 9898

Send en mail på info@heidebyestate.com

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept