Projekbeskrivelse

SKOMAGERGADE 33A, 4000 ROSKILDE – LH2205

Smuk og gennemrenoveret byejendom

Lige ved gå-gadens afslutning ligger denne smukke ejendom placeret, på et hjørne af Skomagergade og Ringstedgade.

Ejendommen er kendt i bybilledet og har meget stor synlighed.

Ejendommen er gennem de seneste år blevet gennemrenoveret med fuld respekt for dens oprindelige arkitektur, opdeling og materialevalg.

Den indeholder en bolig på 111 kvm på 1. sal og erhverv på 200 kvm. i stueplan.

Boliglejemålet har indgang via den smukke oprindelige port og herfra egen indgang til lille entré, med trappe op til lejligheden.

Lejligheden er super lækker med flotte autentiske detaljer, så som fritlagte bjælker og bindingsværk, rå murstensvægge og smukke plankegulve.  Skønne sprossede vinduer, franske døre, radiatorskjulere og profilerede gerigter/dørkarme.

Her bydes på 3 gode værelser – det ene med adgang til walk-in. Skøn stue i forbindelse med alrum, der igen ligger i åben forbindelse med flot nyt køkken. Depotrum/bryggers samt badeværelse med sorte granitfliser.

Erhvervslejemålet – der ligeledes er fuldstændig istandsat i 2021 – er i 2 niveauer og fungerer som shop-in-shop, men med samme ejer. Således er delen ud mod Skomagergade indrettet til eksklusiv frisørsalon, med flere åbne rum i forbindelse med hinanden. Den andel del, mod Ringstedgade, byder på en skøn butik med boligindretning, luksus delikatesser og interiør. Der er godt stort personalerum med køkken. Herudover toilet.

Baggården er belagt med toppede brosten og græs, og kan anvendes af begge lejere.

Vil du se mere?

Kontakt os

Bestil materiale

Ring til os på 2424 9898

Send en mail på info@heidebyestate.com

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept