Projekbeskrivelse

STØDEN 9, 4000 ROSKILDE – LH1826
Flexibelt areal – f.eks. 220, 430 eller 944 kvm.
Et helt igennem unikt lejemål med uanede muligheder og ekstrem høj eksponeringsværdi. Hver dag er der et stort flow af såvel gående, cyklende som kørende forbi ejendommen, der ligger for enden af gå-gaden. I tæt nærhed findes spændende, prominente og gode ‘naboer’, der genererer stor kundetilstrømning. Blandt andet kan nævnes den kendte Slagter Frimann, den lokale B&O forhandler, vinforretningen Otto Suenson, gourmet restauranten Mumm, Alm. Brand Bank og mange flere.
Lejemålet har fået helt nye facader og fremstår iøvrigt råt, idet lejers ønsker til indretning vil blive tilgodeset. Lejemålet overtages således nøglefærdigt efter aftale (dog uden særindretninger/installationer).
Lejemålet er oplagt til mange forskellige formål – butik, showroom (køkkener, biler, møbler), fitnesscenter, kontor. Der må ikke drives restaurant eller diskotek.
Kan jeres visioner fylde det ud?
Her er gode udstillingsmuligheder, da der er facadevinduer fra gadeplan til loft. I hele bredden af lejemålet, ud mod gaden, er lejemålet i to fulde etager, og byder således på en fantastisk rumfornemmelse og et skønt lysindfald. Særdeles præsentabelt indgangs-/receptionsparti, hvor der installeres elevator.  Indretningforslag fra arkitekt er udarbejdet.
Der etableres ‘personalegård’ på bagsiden af lejemålet, hvor det vil være muligt at holde sin pause i solen. Ligeledes er der parkeringsareal. Det er muligt at parkere lige foran lejemålet eller på de nærliggende parkeringspladser.
En unik platform for jeres visioner og fremtidige vækst!

Vil du se mere?

Kontakt os

Bestil materiale

Ring til os på 2424 9898

Send en mail på info@heidebyestate.com

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept