ENGAGERET
ERHVERVSMÆGLER

Heideby Estate tilbyder lokalt kendskab, stort know-how og et stærkt netværk

Når du skal sælge, udleje eller investere i en erhvervsejendom.
Heideby Estate tilbyder alle løsninger indenfor salg og udlejning af erhvervsejendomme. Med os som partner får du dybdegående rådgivning samt konsulentbistand i forbindelse med investering, salg og udlejning. Vores arbejde er baseret på mere end 30 år i branchen og vi har som en naturlig del af vores virke ikke bare en lang række salg, udlejninger og vurderinger af såvel erhvervsejendomme, kontor- og butikslejemål samt større investeringejendomme bag os, men også et bredt og væsentligt netværk.
Kontakt os i dag eller kig forbi vores kontor til en uforpligtende snak – vi stiller gerne vores netværk og erfaring til rådighed for dine ejendomme og interesser.

Vurdering & rådgivning
Vi udarbejder vurderingsrapporter eksempelvis til brug for årsregnskab, generationsskifte, bodeling, kreditudvidelse eller ved generelle salgsovervejelser. Du får rådgivning i forbindelse med udvikling og optimering af din erhvervsejendom med henblik på salg, refinansiering eller hvis du ønsker en højere lejeindtægt inden for en årrække. Relevante relationer og et indgående markedskendskab gør Heideby Estate til en god partner ved salg og køb af erhvervsejendomme. Vi har handlet flere investeringsejendomme alene via netværket.

VORES MISSION

Vi skaber synlige resultater

0
Konsulentopgaver løst
0
Købeklare investorer
0
Kung Fu is spist
0
Solgte og udlejede emner

VORES
PRODUKT

Personlig service. Tilbundsgående analyse. Synlige resultater.

RÅDGIVNING

Vi leverer dybdegående rådgivning og konsulentbistand med udgangspunkt i dit behov. Kontakt os i dag og få en uforpligtende snak om dine muligheder.

SALG

Strategi er udgangspunktet for succes. Heideby Estate har stor erfaring med salg af erhvervsejendomme. Det sikrer dig størst mulig værdi  – på alle niveauer.

UDLEJNING

Stærke relationer giver synlige resultater. Du guides til det optimale afsæt for en værdiskabende udlejning. Timing, pris, klienter. Vi har et bud.

VORES ENGAGEMENT 

Vi er dedikerede til at opnå den størst mulige værdi for vores kunder.

Vores fokus er altid på kundernes mål, mens vores egne forretningsmæssige mål træder i baggrunden