Må vi bede om jeres opmærksomhed?

Som du måske har bemærket, har Heideby Estate gennem de seneste måneder kørt en kampagne under temaet: beklager, at vi dominerer bybilledet. Kampagnen har fået en del opmærksomhed. Nogen synes det er sjovt, spændende og anderledes. Andre undres. Skal det nu være moderne at reklamere med, at vi ikke har udlejet et lejemål?

Vi lever i en tid, hvor opmærksomhed er en knap vare. Vi bombaderes med informationer, nyheder, tilbud og reklamer. Det være sig i bybilledet via butiksvinduer, busser og sågar skærme med levende medier. Det er online, på tv, radio og selv når man telefonerer, er der ind i mellem reklamer.

Udfordringen for alle os, der gerne vil have forbrugernes opmærksomhed er, at det er svært at kæmpe sig frem i bevidstheden. Vi får måske den indledende opmærksomhed, hvor du som forbipasserende måske lægger mærke til et skilt i vinduet. Måske. Ofte opdager vi nemlig slet ikke det, vi bombaredes med.

Kunsten er at skabe en kampagne, som bliver set. Og husket. Husket så den indledende opmærksomhed bliver til det, der i fagsprog kaldes fortsat opmærksomhed, hvor produktet får en mere fast plads i forbrugerens bevidsthed. Det kræver, at man tænker ud af boksen. At man udfordrer forbrugerne på deres forventninger. Det er det, vi gør i vores seneste kampagne.

Beklager at vi dominerer bybilledet.

Tanken er naturligvis ikke at undskylde, at vi ikke gør vores arbejde godt. For det gør vi faktisk (i al beskedenhed). Tanken er at gøre forbrugerne opmærksomme på, at Heideby Estate er den erhvervsejendomsmægler i byen, der har flest lejemål til udlejning. Den øgede opmærksomhed, som vores kampagne skaber, betyder, at vores lejemål bliver mere synlige i bybilledet, så det ikke ”bare” er tomme lokaler, men også rum for drømme, visioner og nye butikker. Så nye lejere bliver opmærksomme på de muligheder, der er i byen netop nu. Så fremtidige lejere og udlejere ved hvem Heideby Estate er, og hvad vi står for.

Helt afslutningsvis vil jeg gerne lige slå fast. Der er ingen grund til bekymring. Roskilde centrum er ikke under afvikling. Der er masser af aktivitet og interesse på at leje de ledige lejemål. Udlejninger kan tage tid og derfor kan der være tomme lokaler i en periode. Inden længe vil du se nye butikker i de tomme lokaler.