Den hurtigt voksende erhvervsmæglervirksomhed Heideby Estate flyttede 1. oktober 2018 ind i den klassiske, gule bygning i Hersegade 18. Med det nye kontor på en af Roskildes mest benyttede strøggader, forventer Laura Heideby større tilgængelighed og synlighed for kunderne, samt en bedre mulighed for at eksponere bredden i det arbejde, de udfører.

– Vores ”til leje”-skilte ses i lokaler i hele byen. Mange forbinder os derfor primært med udlejning af butikslejemål. Men vores forretning er også investering, rådgivning, køb og salg af større ejendomme. Den del af vores arbejde vil vi gerne gøre mere synlig, og det forventer vi, at det nye kontor kan være med til at understøtte, fortæller Laura Heideby fra pladsen ved det lange, hvide bord i det smukke, gamle kontorlokale.

Tilbage hvor det startede

Den centrale placering i Hersegade 18 har en særlig historisk betydning for Laura Heideby.
– Jeg startede som ejendomsmæglerelev i netop dette lokale i 1994. Derfor føler jeg, at ringen er sluttet. Jeg har mange gode minder fra den tid, hvor fundamentet til min karriere blev støbt, og jeg har i de 24 år, der er gået, opbygget bred erfaring fra branchen både i og uden for Roskilde, hvor jeg har arbejdet som ejendomsmægler og som erhvervsmægler og rådgiver. Det har været en spændende udvikling, og jeg er stolt af nu at have skabt en virksomhed, der leverer resultater, og som hjælper kunderne med at finde de rette rum for deres visioner.

Lokalt netværk i en alsidig by

Det var ikke svært for Laura Heideby, da hun skulle vælge, hvor hendes virksomhed skulle have sin base. – Roskilde er en meget alsidig by. Vi har hele paletten at arbejde med som mægler. Fra de mindre kontorlejemål på 50m2 til de store butikslejemål, som internationale kæder er interesserede i. Vi har industriområdet med store lagerbygninger, og der er en lang række af spændende investeringsmuligheder. Vi arbejder med andre ord med meget forskelligartede kundetyper. Både dem, der har brug for et enkelt lokale til at drive forretning og de store investorer, der er interesserede i at købe en udlejningsejendom. Den alsidighed har altid tændt mig ved at være mægler i Roskilde, siger Laura Heideby og fortsætter:

– I en by som Roskilde er det væsentligt med lokalt netværk og tætte kunderelationer. Det sker, at større investeringsprojekter foregår uden at ejendommen fx bliver sat til salg på nettet. Hvis jeg har en kunde, der er interesseret i at investere i Roskilde, har jeg altid et netværk af muligheder at trække på. Her er min lokale forankring og lokale relationer altafgørende. Den type forretning forventer jeg, at vi kan skabe endnu større grobund for med det nye kontor.

Større synlighed og synergi

Det nye kontor viser allerede positiv forskel til det tidligere kontor på Frederiksborgvej.

– Vi har kun været her nogle få uger og vi oplever allerede, at folk kigger ind forbi. Det er mit håb, at folk vil forbinde de skilte, de ser i bybilledet med vores nye kontor, så der opstår en synergi. Vores tidligere kontor på Frederiksborgvej var mindre synligt og tilgængeligheden for kunderne er altafgørende for, at de får en god oplevelse. Derfor er jeg sikker på, at den nye placering vil give os endnu større forbindelse til bybilledet, og det håber jeg, vil være til glæde for begge parter, afslutter Laura Heideby.