AKF Koncernen er stort set færdige med opførelsen af et længehus på 4400 kvm boliger ovenpå 1600 kvm butikker øst for punkthusene i Ahornlunden med direkte adgang til stien, som går til Roskilde Universitetscenter. Dette er den sidste del af den store Utzon plan i området.

Lejlighederne er afleveret og beboerne er flyttet ind omkring 1. dec. 2015.

De 1.600 m² nye butikker i stueplan er en udvidelse til det eksisterende butiksliv i Trekroner Centeret, som vil være med til at styrke udbuddet af varer og tiltrække endnu flere kunder. De nye butikker bliver en forlængelse af Trekroner Centerets torv. Butikkerne er af høj kvalitet og med store vinduespartier ud til kunderne. Udenfor butikkerne bliver der et overdækket gang- og opholdsareal, og en siddevenlig trappe, der bliver et nedslagspunkt for kunder, som nu kan stoppe op og benytte områdets nye faciliteter.

For at binde den eksisterende plads i Trekroner Centeret sammen med den nye ejendom skabes der en ny pladsdannelse i forbindelse med butikkerne, hvor der bl.a. kommer en spændende ny cafe med udendørsservering.