Den 4. oktober skifter Oline.dk navn til Ejendomstorvet.dk. Med skiftet vil alle, som besøger Oline.dk, blive videresendt til Ejendomstorvet.dk med klar og tydelig information om skiftet.

Navnet, Oline, har været genstand for meget debat igennem årene. Hen over sommeren viste en markedsundersøgelse, at mere end hver anden i kernemålgruppen har en negativ association til navnet Oline.

”Målet med navneskiftet er at nå bedre ud til nye målgrupper, ændre opfattelsen af erhvervsmæglernes foretrukne erhvervsportal og styrke markedspositionen yderligere,” siger Oline/Ejendomstorvets administrerende direktør Simon B. Skou.

Med det nye navn følger et skift af logo, farver og skrift, der giver et nyt visuelt udtryk i markedsføringen. Senere følger en ny mobil- og tabletoptimeret hjemmeside.

En samlet bestyrelse bakker op om navneskiftet og den nye visuelle identitet, siger Oline/Ejendomstorvets bestyrelsesformand Robert Neble Larsen:

”Vi har lyttet til medlemmerne og mener, at et nyt navn kan styrke portalen markedsmæssigt og bidrage til, at vi fortsat er den markedsledende portal. Det skal være klart for brugerne, hvad vi står for, og de skal huske os, når de leder efter nye lokaler eller investeringsejendomme,” siger bestyrelsesformanden.

 

Kilde: Ejendomsmægleren