UDLEJET

ALGADE 33, 4000 ROSKILDE – LH2134

Stort lejemål midt i Roskildes gå-gade

Attraktivt lejemål med meget stor reklameværdi.

Lejemålet er placeret på et hjørne og med bred facade, således opnås der en meget stor eksponering.

Beliggende centralt i Roskilde midtby, på hovedstrøget, med kort afstand til f.eks. stationen, Dom apoteket, Super Brugsen, Kop & Kande samt et væld af øvrige detailbutikker og spisesteder.

Lejemålet har gennem mange år været anvendt til bank, men bliver nu fraflyttet, da Sparekassen Sjælland flytter lidt udenfor bymidten.

Her bydes på i alt 531 kvm stort areal i gadeplan, som i dag er indrettet med et stort åbent salgs-/butiksareal, 7 møderum/kontorer, bankboks (arkiv/depot), bagindgang, rengøringsrum og toilet. Herudover 2 toiletkerner, hhv. personale- og kundetoiletter.

Endvidere gangareal med trappe til separat kontor på 1. salen, samt et  trappeforløb til underetagen, der i alt indeholder 331 kvm og er indrettet med stort personalerum/kantine med køkken. Garderoberum, toilet, bad, rengøringsrum, teknikrum samt gode opbevaringsrum/lagermuligheder.

Lejemålet fraflyttes pr. 31. december 2021 og skal herefter istandsættes med malede overflader, gennemgang af belysning samt rensning/udskiftning af gulvbelægning. Istandsættelsen kan evt. ske i samråd med ny lejer.

Vil du se mere?

Kontakt os

Bestil materiale

Ring til os på 2424 9898

Send en mail på info@heidebyestate.com

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept