SOLGT

EGEGÅRDSVEJ 9, 4621 GADSTRUP – LH1939

Fantastisk velholdt ejendom med mange muligheder

Gedigen og velbygget ejendom med god fordeling af lager, produktion og administration.

Beliggende i veludbygget erhvervsområde i Gadstrup, som er praktisk placeret mellem Roskilde og Køge. Kort kørsel til motorvejsnettet.

Administrationsdelen på 1.119 kvm. byder på en række kontorer, storrumskontorer, mødefaciliteter samt kantine. Herudover laboratorie samt omklædning (til såvel herrer og damer) med gode toilet og badforhold.

Stor produktion på 1.272 kvm., der tidligere har været anvendt til produktion af fødevarer (vitaminer og mineralblandinger), hvorfor den har været FSSC 22000 og FDA godkendt.

Lagerafsnit på 1.536 kvm. med loftshøjde på 7 meter. I alt ca. 785 pallepladser. 4 læsseramper, 2 store porte og 2 alm. porte. Mindre kontor.

Fra udvendig trappe er der adgang til 1. sal på 374 kvm. Her forefindes stort teknikrum med strøm, varme, køling samt ventilation. Den udvendige adgang giver nem mulighed for, at få serviceret de tekniske installationer.

Til trods for, at ejendommen er fraflyttet, fremstår den særdeles velholdt, velpasset og velserviceret – såvel inde som ude.

Grunden er på i alt 16.400 kvm. og er udlagt vedligeholdelsesnemt med stort kørefast underlag og parkeringsareal med belysningl. Herudover græsareal.

Ejendommen er velegnet til flere formål; domicil, produktion, lagerhotel eller til udlejning i mindre enheder.

Vil du se mere?

Kontakt os

Bestil materiale

Ring til os på 2424 9898

Send en mail på info@heidebyestate.com

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept