UDLEJET

LANGEBJERGVÆNGET 2, 1., 4000 ROSKILDE – LH2112

Lækkert og lyst kontor med lager

Super lækkert og spændende lejemål med fantastisk lysindfald og spændende detaljer.

Lejemålet egner sig til såvel kontor, klinik og ikke mindst som showroom.

Beliggende på 1. sal i Roar Køkkenets tidligere domicil, på en hjørnegrund med stor synlighed. I ejendommen er yderligere to lejere.

Placeret i nydeligt erhvervsområde lige uden for Roskilde Centrum, der blandt andet huser Ejner Hessel / Starmark, Lauritz.com, Malmos, Aluflam og DSV.

Selve lejemålet har egen indgang med trappe til 1. salen. Her bydes på bredt gangareal, depotrum med mange skabe og trappe til loftrum med god opbevaringsplads. 2 gode kontorer, møderum samt fantastisk storrumskontor/showroom med højt til det skrå loft og med opgang til hems. Mindre køkken, toilet samt rengøringsrum.

Endvidere to gode lagerrum – hver på ca. 40 kvm – så i alt 80 kvm. Det ene er placeret i direkte forbindelse med lejemålet og med mindre port. Det andet ligger lige til højre for lejemålet, og er for nyligt sat i stand med isolering, ny belysning og ny el-port. Herudover direkte adgang videre til mindre koldlager.

Fælles parkeringsplads med de øvrige to lejere.

Få minutters kørsel til både Roskilde C, stationer, indkøb og ikke mindst motorvejstilkørsel med blot ca. 25 min. kørsel til København.

Vil du se mere?

Kontakt os

Bestil materiale

Ring til os på 2424 9898

Send en mail på info@heidebyestate.com

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept