UDLEJET

LANGEBJERGVÆNGET 4, 1. TV., 4000 ROSKILDE – LH2035
Flot lejemål i harmonisk og velholdt ejendom

Nydelig og afstemt ejendom beliggende med meget stor synlighed.

Placeret i populært erhvervsområde meget tæt til motorvejsnettet og med kun ca. 1,5 km. til Trekroner Station og ca. 2 km til Roskilde by.
Gode naboer så som Ejner Hessel, Aluflam og Eurodan.
Ejendommen er særdeles velproportioneret og repræsentativ. Den blev i 2008 gennemrenoveret og lejemålene vil blive afle-veret til nye lejere, rengjort, nymalet og i øvrigt i indflytningsklar stand.
Ejendommen er indrettet med flot fælles indgangsparti med fuld loftshøjde i 2 etager og elegant trappeforløb til 1. salen. I dette indgangs/receptionsområde, er der adgang til fælles kundetoiletter samt bad.
Her bydes på 4 lejemål fordelt på de to etager. Det her udbudte lejemål er placeret på 1. sal til venstre og er indrettet med en række cellekontorer med glasvægge, åbent loungeområde/storrumskontor samt flere møderum. Efter ejendommen er opdelt i flere lejemål, mangler der et køkken i denne enhed, men dette vil naturligvis blive installeret, Toilet med fliser, regu-lært teknikrum/depot, hvorfra der er adgang til loft for opbevaring.
Lejemålet fremstår med mørke tæppefliser, nedsænket lofter med indbygget grundbelysning. Solafskærmning i de vinduer hvor det er relevant i forhold til solen.
Mulighed for leje af ekstra arkivplads i kælderen.
Grunden er velanlagt med stort regulært parkeringsareal, solterrasse samt græsareal.

Vil du se mere?

Kontakt os

Bestil materiale

Ring til os på 2424 9898

Send en mail på info@heidebyestate.com

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept