UDLEJET

RABALDERSTRÆDE, MUSICON, 4000 ROSKILDE – LH1732

Ryk til Rabalderstræde

Med kontor på Musicon bliver du en del af et større fællesskab, hvor der er rig mulighed for at samarbejde på tværs og påvirke områdets udvikling. En bydel i vækst, med et spirende iværksættermiljø.

Rummenes størrelser varierer og er hhv. 9, 15 og 22 kvm. Herudover er der adgang til gode fællesfaciliteter i form af mødelokaler, toiletter, garderobe samt kantine.

Inklusive i lejen er: Kaffe/the, alarm, el, vand og varme. Ugentlig rengøring (også på dit eget kontor), vicevært og bygningsforsikring.

Musicon er beliggende 1 km syd for Roskilde Station, med direkte adgang til Dyrskuepladsen (Festivalpladsen). Området er et dynamisk miljø for virksomhedsudvikling med i alt ca. 50 virksomheder – heraf 30 opstartsvirksomheder. Musicon er en bydel med markante kulturinstitutioner i form af RAGNAROCK, egnsteateret Aaben Dans samt Kunstsmedjen. Her bydes på multifunktionelle byrum- Søjlepladsen og den prisbelønnede Rabalder Parken. En bydel, der er platform for mange store kulturevents, der trækker et væld af besøgende til.

Musicon-bydelen er en innovativ og kreativ bydel med blandede boligformer, erhverv og et spændende kulturliv. Det lægges vægt på en aktør-dreven byudvikling af området, gennem dialog og en åben udviklingsproces.

Så kunne du tænke dig, at placere dig og din virksomhed i et spændende og kreativt miljø, med stor involvering, så kom og se et af de ledige kontorer på Musicon.

Heideby Estate i samarbejde med Musicon

Vil du vide mere

Er du nysgerrig, så...

BESØG MUSICONS WEBSITE

eller ring til os på 2424 9898

eller send en mail på info@heidebyestate.com

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept