PRÆSTEMOSEVEJ 2, 2B & 2C, ASMINDERØD, 3480 FREDENSBORG – LH2351
Spændende investeringsejendom med afskrivningsmuligheder

Spændende investeringsejendom med afskrivningsmuligheder. Ejendommene er fuldt udlejet til gode og stabile erhvervslejere. Kontorbygningen står dog på nuværende tidspunkt tom og kan eksempelvis genudlejes eller benyttes af køber selv.

Der er tale om 3 sammenhængende ejendomme fordelt på 3 matrikler. Grundene på i alt 21.635 kvm. er indhegnet.

Ejendommes gode beliggenhed tæt på større veje og offentlig transport gør stedet absolut attraktivt. Fredensborg er en by med god erhvervspolitik og er beliggende nær motorvejen Helsingør/København.

Der er lejepotentiale for de fleste lejemål, som kan udvikles på sigt.

Naboer til adressen kan blandt andet nævnes Dansac, Jem & Fix , Land & Fritid, Cirkle K og Johannes Fog.

Bygningerne er lejet ud til flere forskellige lejere, som har boet på adresserne igennem en årrække. Alle er gode solide lejere.

Kontorbygningen som står tom på nuværende tidspunkt kan benyttes eller omdannes til – kontor/administration, udstilling/salg, show-room, lettere produktion, storrumskontor eller andet kreativt – mulighederne er mange. Unik tagetage med en fremragende udsigt.  Køber skal forvente at kontorbygningen skal istandsættes/moderniseres.

Fredensborg er beliggende 8 km fra Hillerød og 14 km fra Helsingør. Tæt på motorvejen og der er togforbindelse til Helsingør, Hillerød og mod København via lokalbanen.

Vil du se mere?

Kontakt os

Bestil materiale

Ring til os på 2424 9898

Send en mail på info@heidebyestate.com

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept