PRÆSTEMOSEVEJ 2B, 3480 FREDENSBORG – LH2366

Kontor-/produktionsejendom med stor grund – beliggende i det skønne Fredensborg

Kontorbygningen har et grundareal på 5.396 m2 med et samlet bygningsareal på 2.846 m2, heraf en 871 m2 stor og højloftet kælder med port adgang.

Oplagt at benytte bygningen til domicil for en større virksomhed eller indrette etagerne til følgende formål – udstilling/salg, show-room, lettere produktion, storrumskontor eller andet kreativt – mulighederne er mange.

Indrettet med pænt og præsentabelt vindfang/trappeopgang midt i ejendommen. Stueetagen og 1. salen har hvert et erhvervsareal på 884 m2. I stueetagen har ejer valgt at nedtage den eksisterende indretning, således at etagen står med en basisindretning med støbte gulve, søjler og øvrige installationer synliggjorte.

1. salen er på nuværende tidspunkt indrettet med flere kontorer, fordelingsgange, mødelokale og mindre køkken. Nedhængte lofter og gulvtæpper. Kabelføringsbakker og krydsfelt m.v. Denne etage er pæn og velindrettet, men køber skal forvente at den etage også skal moderniseres.

Tagetagen er på 312 m2 er indrettet til kontorformål. Fra tagetagen er der udkig over Fredensborg. Der kan etableres større tagterrasse.

Anvendelig kælderetagen på de 871 m2 med aflæsningsmuligheder og port i gavlen af bygningen.

Ældre vareelevator, som ikke er i drift i øjeblikket.

Bygningen er opført i 1963. Opført i mursten med termovinduer og fladt tag. Loftshøjden pr. etage er ca. 2,60 meter og bygningens dybde er ca. 15½ meter.

Kontorbygningen har enkelte midlertidige lejere i bygningen, som lejer en mindre del af arealerne.

Parkering sker foran bygningen med få meter til indgangspartiet.

Flere lejeemner har forespurgt på ejendommen og ejer har indledt dialog med flere emner. Disse lejeemner kan køber overtage.

Køber skal forvente at kontorbygningen skal istandsættes/moderniseres.

Fredensborg Kommune er en del af Region Hovedstaden. Køretid ca. 30 minutter til København. Beliggende ud til god tilgængelig hovedvej tæt på motorvejen Helsingør-København.

Der bor lige over 40.000 indbyggere i Fredensborg kommune. Fredensborg By er en levende slotsby med en nærværende historie, der ses i gadebilledet rundt omkring i den blomstrende og grønne bymidte. Her kan man bo i en smuk, oplevelsesrig og historisk by midt i Nordsjælland, hvor områdets mange faciliteter og skøn natur danner rammen om et aktivt og sundt liv tilpasset den enkelte. Desuden er der to større erhvervsområder som ligger væk fra boligområderne.

Fredensborg er beliggende 8 km fra Hillerød og 14 km fra Helsingør. Der er togforbindelse til Helsingør, Hillerød og mod København via lokalbanen.

For yderligere information eller ønske om fremvisning af ejendommen kan mælger Arno Werner kontaktes direkte på tlf: 4244 6946

EJENDOMMEN UDBYDES DESUDEN SAMMEN MED PRÆSTEMOSEVEJ 2 OG PRÆSTEMOSEVEJ 2C – SE MERE UNDER SAGSNR: LH2351

Vil du se mere?

Kontakt os

Bestil materiale

Ring til os på 2424 9898

Send en mail på info@heidebyestate.com

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept