UDLEJET

RINGSTEDGADE 28B, 4000 ROSKILDE – LH1816
Ejendom med masser af historie

Ejendommen er kendt for sin historie, da det var her Gimle blev startet op i 1988 og frem til 2006 blev drevet som musikcafé, spillested og restauration. Fra 2006 havde Bjergtrolden til huse i bygningen.

Bygningsarealet er på 438 kvm og indeholder i stueplan – indgangsparti, restaurantområde, pæn bar samt industrikøkken, nyt kølerum, lagerrum m.m. Renoverede toiletter og åben trappe til 1. sal. Denne er indrettet med stort åbent cafémiljø. Kontorområde med 2 rum, toilet og med nedgang til gården via ekstern trappe.

Hyggeligt gårdmiljø med udendørsservering.

I oktober 2019 bliver loftet efterisoleret, så der herefter vil være 300 mm. isoleringstykkelse.

Ejendommen har status som ejerlejlighed og er i ejerforening med Bogcaféen (Ringstedgade 28A) og boligen i Ringstedgade 30.

De 3 ejerlejligheder deler indgangsparti gennem porten. Nærværende ejerlejlighed har brugsret til en større del af gården. (Tegning heraf forefindes).

Why Food & Cocktails har været lejere i ejendommen siden 1. oktober 2015 og har fået opbygget en rigtig god og velbesøgt restaurant.

Der gøres opmærksom på, at lejer har forkøbsret til ejendommen, men ved første henvendelse har afslået at gøre brug heraf.

Der er tidligere tegnet projekt på etablering af 4-5 boliger i ejendommen. Et sådan projekt skal naturligvis afklares ved kommunen.

Vil du se mere?

Kontakt os

Bestil materiale

Ring til os på 2424 9898

Send en mail på info@heidebyestate.com

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept