SOLGT

SKOLEVANG 2, KR. SONNERUP, 4060 KR. SÅBY – LH1637
Offentligt udbud

Ejendommen er beliggende i det landlige idyl i Kr. Sonnerup, med kort afstand til såvel Holbæk som til Roskilde.  Foran bygningen er der stort haveanlæg ligesom der er asfalteret parkeringsareal bag ejendommen.

Bygningerne er oprindeligt blev opført til skole og fritidshjem.

Ejendommen er opført i 1982/1996 og blev i 1999 tilbygget. Hovedbygningen er opført i 1 etage og tilbygningen har et indskudt dæk (hems). Opført i gule mursten samt træ. Tag er belagt med hhv. tegl og eternit.

Generelt en bygning af fin bygnings- og vedligeholdelseskvalitet. Indvendigt er bygningen pt. anvendt til administration samt til specialskole. Arealerne er indrettet med dels storrums- og dels cellekontorer. Flere toiletkerner, kantine, m.m.

ANVENDELSE

Lejre Kommune stiller sig positive overfor, i samarbejde med køber, at skabe et plangrundlag for ejendommens fremtidige anvendelse (ny lokalplan) så længe der er tale om en anvendelse der falder rimeligt ind i området og som ikke generer med røg, støj og møg. Enhver anden anvendelse end den nuværende vil kræve en ny lokalplan og evt. et kommuneplantillæg.

Vil du se mere?

Kontakt os

Bestil materiale

Ring til os på 2424 9898

Send en mail på info@heidebyestate.com

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept