SOLGT

SOLVANGSVEJ 8, 4681 HERFØLGE – LH1923
God fordeling mellem kontor og lager – synlig placering

Få minutter fra Køge ligger denne erhvervsejendom, velplaceret med stor eksponering.

Ejendommen er opført i 1962/1998 og er velegnet til virksomheder med behov for en perfekt fordeling mellem kontor/showroom og lager. Endvidere er der registreret boligareal på ejendommen. Nuværende ejer har dog anvendt disse kvm, til virksomheden.

Administrationsdelen (boligen) på 124 kvm. er indrettet med stor anvendelig fordelingsgang med god opbevaringsplads, stort flisebadeværelse samt stort åbent kontormiljø, med plads til 6-8 arbejdsstationer, direkte adgang til lageret og udgang til frokostterrasse. Endvidere er der mindre kontor/teknikrum samt 2 flotte showroom (møderum). Stort personalekøkken med god spiseplads.

Lageret på 410 kvm. er inddelt i 3 sektioner. Første del har været anvendt til produktion og har adgang til toilet samt fyrrummet. Næste del er et regulært lager med almindelig lofthøjde. Forreste del mod vejen, er højloftet og har høj port i jordniveau, således tilgang med varevogn el.lign. er nemt. Gulvet er i beton og har en solid bæreevne.

Der er større parkeringsareal foran ejendommen, stort terrasse-/udstillingsareal den den modsatte side samt mindre græsareal. Hele grunden er professionelt hegnet og med stor skydeport.

Vil du se mere?

Kontakt os

Bestil materiale

Ring til os på 2424 9898

Send en mail på info@heidebyestate.com

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept