Projekbeskrivelse

STØDEN 9, th., 4000 ROSKILDE – LH2198
Flexibelt areal – f.eks. 97, 122, 210, 249 eller 459 kvm.
Indretningforslag fra arkitekt er udarbejdet. Lejemålet kan opdeles i op til 4 separate lejemål.
Der er mange muligheder – kontakt os for en dialog om netop jeres behov.
Et helt igennem unikt lejemål med uanede muligheder og ekstrem høj eksponeringsværdi. Hver dag er der et stort flow af såvel gående, cyklende som kørende forbi ejendommen, der ligger for enden af gå-gaden. I tæt nærhed findes spændende, prominente og gode ‘naboer’, der genererer stor kundetilstrømning. Blandt andet kan nævnes den kendte Slagter Frimann, den lokale B&O forhandler, vinforretningen Otto Suenson, fiskehandler og mange flere. Fra 1. august 2021 kan vi ligeledes byde velkommen til TVIS Køkkener, der flytter ind i højre side af lejemålet, i det lejemålet opdeles lodret i midten.
Lejemålet har fået helt nye facader og fremstår i øvrigt råt, idet lejers ønsker til indretning vil blive tilgodeset. Lejemålet overtages således nøglefærdigt efter aftale (dog uden særindretninger/installationer).
Lejemålet er oplagt til mange forskellige formål – butik, showroom og kontor. Der må ikke drives restaurant eller diskotek.
Her er gode udstillingsmuligheder, da der er facadevinduer fra gadeplan til loft. I hele bredden af lejemålet, ud mod gaden, er lejemålet i to fulde etager, og byder således på en fantastisk rumfornemmelse og et skønt lysindfald.
Parkeringsareal bag ved ejendommen, hvor der kan tildeles pladser. Det er muligt at parkere lige foran lejemålet eller på de nærliggende parkeringspladser.
En unik platform for jeres visioner og fremtidige vækst, i et område af bymidten, hvor der er megen vækst og fremgang.

Vil du se mere?

Kontakt os

Bestil materiale

Ring til os på 2424 9898

Send en mail på info@heidebyestate.com

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept