UDLEJET

STØDEN 9, Øvre, th., 4000 ROSKILDE – LH2198

Flot moderne lejemål under gennemgribende istandsættelse

Et helt igennem unikt lejemål med uanede muligheder og ekstrem høj eksponeringsværdi. Hver dag er der et stort flow af såvel gående, cyklende som kørende forbi ejendommen, der ligger for enden af gå-gaden.

I tæt nærhed findes spændende, prominente og gode ‘naboer’, der genererer stor kundetilstrømning. Blandt andet kan nævnes den kendte Slagter Frimann, den lokale B&O forhandler, vinforretningen Otto Suenson, fiskehandler og mange flere. Fra 1. august 2021 kan vi ligeledes byde velkommen til TVIS Køkkener, der flytter ind i venstre side af lejemålet.

Lejemålet har fået helt nye facader og er i øvrigt under en fuldstændig renovering. I løbet af efteråret, vil det således stå nøglefærdigt og klart til indflytning, med hvide glatte vægge, ‘New Yorker’-lofter samt betongulve. Det kommer til at byde på stort åbent rum (skillevægge kan opsættes efter behov). Herudover forrum/garderobe, toilet samt the-køkken.

Vi gør opmærksom på, at indgangen til dette lejemål sker via stor, bred trappe fra gården.

Lejemålet er oplagt til mange forskellige formål – butik, showroom, kontor, m.m.

Her er facadevinduer fra gadeplan til loft. I hele bredden af lejemålet, monteres der en glasvæg til loft, så de to fulde etager og deres rumfornemmelse opleves og giver et fantastisk lysindfald.

Parkeringsareal bag ved ejendommen, hvor der kan tildeles pladser. Det er muligt at parkere lige foran lejemålet eller på de nærliggende parkeringspladser.

Vil du se mere?

Kontakt os

Bestil materiale

Ring til os på 2424 9898

Send en mail på info@heidebyestate.com

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept