TOFTAGER 26A-F & V, ST. VALBY, 4000 ROSKILDE – LH2367
Ejendomsselskabet ‘Valnøddegården ApS’ sælges – Nyere boligudlejningsejendom

Markant boligudlejningsejendom beliggende i Store Valby nær Ågerup, Risø Huse og 7 km. til Roskilde.

Ejendommen er opført med sortgrå tegltag og lys muret facade og termovinduer med hvide vinduesrammer. Tagvinduer og tagkviste mod gården. Ejendommen er opført i 2020 og har energimærke A2020.

Ejendommen er opdelt i flotte 6 ejerlejligheder (3 – og 4-væreleses) med egne terrasser og haver. Opført i 3 sammenbyggede længer, hvor der samtidig er skabt et hyggeligt gårdmiljø i midten. Opvarmes med separate luft-til-vand anlæg.Spændende byggeri med lejeboliger i en god kvalitet.

Lejlighederne er på ca. 125 kvm. (4 stk.) og 176 kvm. (2 stk.). Lækre detaljer med masser af lysindfald, parket- samt klinkegulve, moderne køkkener samt pæne badeværelser. Alle boliger har lille have/terrasse.

Gode p-forhold med carport til hver af boligerne samt gæsteparkering, beliggende på selvstændig matrikel som tilhører ejerforeningen. Der er desuden depotrum og renovation pænt afskærmet i nydelige udhuse, placeret i forbindelse med parkeringsarealet bag ejendommen.

Da boligerne er udstykket i ejerlejligheder, vil det være muligt – hvis det ønskes – at frasælge ejerlejlighederne enkeltvis, efterhånden som lejerne fraflytter. Man vil på denne måde typisk opnå en højere pris for boligerne. De aktuelle ejerlejlighedspriser pr. kvadratmeter ligger pt. omkring kr. 24.000.

Alle boligerne er udlejet.

Det er sælgers ønske, at ejendommen sælges i et medfølgende ejendomsanpartsselskab.

Vil du se mere?

Kontakt os

Bestil materiale

Ring til os på 2424 9898

Send en mail på info@heidebyestate.com