SOLGT

VÆRKSTEDSVÆNGET 6, 4622 HAVDRUP – LH1811

Bolig & erhvervsejendom – perfekt til liberalt erhverv eller håndværkervirksomheden.

Her får du en unik mulighed for at købe en bolig- og erhvervsejendom, hvor mulighederne er utallige.

Ejendommen er beliggende på 2.762 kvm grund, hvor de 2 ejendomme er opført

Boligejendommen er på 168 kvm samt en stor åben tagetage på hele 163 kvm, der har mange anvendelsesmuligheder. Erhvervsdelen er på 320 kvm.

Boligdelen indeholder: Praktisk nyere bryggers med klinkegulve med gulvvarme, flot nyere køkken med mindre spiseplads, klinkegulv og gulvvarme og i åben forbindelse til stor spisestue og opholdsstue i åben forbindelse. Herfra der er adgang til en skøn havestue, som har stor brugsværdi om sommeren og i overgangsperioden. Forældresoveværelse med direkte adgang til nyt badeværelse – begge med gulvvarme. Stuer og soveværelse er belagte med smukke egetræsgulve fra Trækompagniet. Hovedentré og fordelingsgang med 3 gode værelser, super lækkert badeværelse med både brus-/dampbad og spa. Hans Grohe brusetempel med damp og lysterapi.

Pæn velanlagt have, primært med græs samt en dejlig solterrasse. Stor integreret dobbelt garage med el-porte og direkte adgang til boligen.

Erhvervsdelen fik for ca. 10 år siden helt ny tagkonstruktion, ligesom der er nyere zinkfacader og nyere vinduer mod nord. Indeholder: Stort værksted/lager med el-port og i direkte forbindelse med kontorafdeling, der er belagt med linoleumsgulve. 3 gode regulære kontorer, personalekøkken, stort fyrrum, bad/omklædning og to toiletter.

Der er opsat to gasfyr på ejendommen. El-måler med bi-måler. Fælles vand.

God udenomsplads – bl.a. med stort parkeringsareal med SF- og søsten.

Dette er mulighedernes ejendom. Ejendommen er beliggende i gåafstand til skole og fritidsaktiviteter, ligesom indkøb og offentlig transport (tog til Køge og Roskilde) er tæt på.

Der er kun 5 minutters kørsel til motorvej mod København og Køge. Kan også anvendes som investeringsejendom.

Vil du se mere?

Kontakt os

Bestil materiale

Ring til os på 2424 9898

Send en mail på info@heidebyestate.com

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept